Plöjning

I helgen fick jag hjälp av min snälle bror att plöja upp ett nytt fält för odling. Innan man sedan kan börja så eller plantera så skall åkern harvas några gånger för att minska tryck från ogräs. Därefter gödslas, fräsas och delas in i olika bitar. På respektive del av fältet planeras olika grödor.
Första sådd på friland får troligen vänta till början av maj. Vädret kommande veckor verkar ju bli som vanligt i april..

20160416_151125

 

2 Comments

 1. Hanna

  Go Erik och Anders!

  Reply
 2. Teresa Edelman

  Vad mycket jobb! Men spännande. Allt som är värd någonting kräver mycket arbete och hjärtat. Så jag väntar med spänning på resultatet. Och lär mig mycket under tiden. Som stadsmänniska har jag inte känt till något av det Du beskriver. Tack Erik och Anders!
  Teresa

  Reply

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *